Їжа на яхті

BBYachting
BBYachting

Їжа на яхті

 

Їжа на яхті. Морські продукти завжди викликають особливе захоплення, тому що свіжі, смачні та багаті на корисні речовини.

Море і океан пропонує різноманітність смаків і можливостей, які легко вибрати, піймати, або придбати у місцевих жителів.  Ті що можна їсти сирими, а також ті, які легко готувати, навіть, на яхті. Наприклад устриці, чи сашімі із свіжовиловленого тунця – це чудова можливість розкішно пообідати на яхті.
Спробуйте різноманітні варіації суші, додавши авокадо, кунжут, лосось, чи тунець. Перед відправкою можна придбати свіжу рибу, рис і норі.

Їжа на яхті. Розглянемо смаколики, що дає море

Тунець – це ідеальний приклад риби, яку яку можна легко виловити в морі, і можна споживати сирою у вигляді суші, або сашімі. Приготування суші на яхті – це може бути, навіть цікавіше, ніж сходити у ресторан. Просто зберігайте тунця у холодильнику та ріжте на тонкі смужки для суші.

Його м’яке та соковите м’ясо ідеально підходить також для приготування на грилі. Рекомендуємо подавати тунця “medium-rare”, щоб зберегти його найкращі смакові якості.

Лосось – це справжній король моря. Його ніжний смак і багатий аромат вразять будь-якого гурмана. Свіжий лосось ідеально підходить для сирої їжі – зокрема для суші.

Ви можете купити свіже філе лосося та нарізати його на тонкі смужки, або кубики для приготування суші власноруч. Для приготування лосося на грилі на яхті, достатньо натерти його оливковою олією, посипати спеціями. Смачні філе лосося стануть чудовою стравою для обіду на свіжому повітрі.

Устриці – це справжні деликатеси з моря. Свіжі устриці мають ніжний, морський смак і текстуру, і часто подаються живими. Їх можна їсти сирими, насолоджуючись найчистішим смаком моря. Вони також доповнюються різноманітними соусами, що підсилюють смак та створюють неперевершений гастрономічний досвід. Подавайте їх з лимоном або соусами, такими як міньйонет або часниковий соус.

Морська їжа

 

Ракоподібні – такі як креветки, краби і лангустини, роблять ідеальну морську страву. Гриль або сковорідка – ось два найпопулярніших способи приготування. Зі спеціями та соусами, вони стануть справжнім гастрономічним відкриттям.

Креветки – на грилі з часниковим маслом, сіллю і перцем – це смачний та ситний обід. Приготуйте їх на грилі протягом кількох хвилин з кожного боку. Подавайте з лимонним соком, та зеленню. Соус із лимону і вершків – також відмінно підійде до цієї страви.

Мідії – це найпопулярніший закусочний морський деликатес. Їх можна приготувати на грилі з часником, петрушкою та лимоном. Просто положіть їх на решітку гриля та готуйте до відкриття черепашки – коли вони відкриються, вони готові! Мідії зазвичай подають у черепашці.

Краби – Краби можна сирими розбирати на частини, та занурювати в соуси. Або готувати на грилі. Це – справжній смак моря у ваших руках.

Лобстер – Цей делікатес має ніжний та солодкий смак моря. Він може бути приготований навіть на яхті. Просто готуйте лобстера на грилі, або на сковорідці з вершками та сухими травами.

Восьминоги – мають неймовірну текстуру та смак. Їх можна приготувати на грилі, або обсмаживши з ароматними спеціями. Додаючи лимонний сік і свіжу зелень, ви отримаєте смачну закуску.

Їжа на яхті

Життя на воді, подалі від суші, надає особливий смак іжї, і новий досвід готування. Під час подорожі на яхті ви маєте можливість насолоджуватися свіжими морепродуктами і створювати власні кулінарні шедеври.

Приготування морської їжі на яхті – це чудовий спосіб насолодитися природою і вишуканим смаком одночасно.

Спробуйте різноманітні варіації блюд для приготування їжі на яхті

Салати з морепродуктів – Приготуйте салати з морепродуктів – це чудовий спосіб поєднати свіжість здорової їжі та смак моря. Подавайте креветки, мідії, кальмари, або інші морські делікатеси на листях свіжої зелені, додавши за смаком гірчицю, лимонний сік, або соус виноградних ягід.

Супи з морепродуктів – Спробуйте приготувати смачний морський суп – такий як клам-чаудер або томатний суп з морепродуктами. Для цього вам знадобиться консервований томатний соус, або бульйон, морепродукти (риба, креветки, мідії), картопля, цибуля та спеції. Заготуйте обов’язково запас хліба для занурення в суп!

Морські сандвічі – Завершити день на яхті можна смачними морськими сандвічами. Вони можуть бути з тунцем, лососем, або іншою рибою, а також з морепродуктами, які ви впіймали. Подавайте їх з свіжою зеленню і соусом на вибір.

Фрукти та морські закуски – Подавайте свіжі фрукти – оливки, сири і хліб, щоб створити апетитні закуски перед головним стравою.

Використовуйте наші рецепти – експериментуйте зі спеціями, і насолоджуйтеся своєю подорожжю на морі! Бон appétit!

Завжди пам’ятайте про безпеку при готуванні на яхті, дотримуйтесь правил безпечного рибальства, та зберігання морських продуктів.

Їжа на яхті.

BBYachting